Update: Recente ontwikkelingen en bekendmaking design!

Het is hoog tijd voor een update rondom de activiteiten van iTapToo want er is weer veel gebeurd!


Bekendmaking design

De eerste automaten zijn inmiddels in productie gegaan, wat betekent dat het design van de automaat is bepaald. Dus, save the date: op maandag 22 maart 2021, tevens Wereld Water Dag, wordt het design bekendgemaakt! Het design van de automaat is vanaf die dag te zien op alle socials en natuurlijk op de website.


Uitbreiding van het smaakaanbod

Daarnaast wordt er nog steeds gewerkt aan het optimaliseren van de smaakwaters die straks getapt zullen worden. Zodra dat proces is afgerond wordt er gewerkt aan het verder vergroten van het smaakaanbod. Alle smaken zijn verfrissend en suikervrij. Ook over het smaakaanbod zal meer informatie komen op alle kanalen van iTapToo.


Optimalisatie van het product

Verder is iTapToo veel in gesprek met klanten om het product te optimaliseren. De kleinste details aan de automaat zijn last-minute bijgewerkt om zo goed mogelijk aan alle wensen te kunnen voldoen.


Voorbereidingen tests

De komende maanden staan in het teken van de voorbereidingen op de eerste pilot. De automaat zal worden getest op eventuele foutjes, het gebruiksgemak wordt getest en de ervaringen van de consument worden meegenomen ter verbetering. Zodra √°lles klopt kunnen de eerste automaten officieel in gebruik worden genomen.

Op de hoogte blijven van waar iTapToo mee bezig is? Volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn voor een kijkje achter de schermen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *