Onze missie

Welkom

Wat doet iTapToo?

iTapToo biedt een automaat aan waarbij je je herbruikbare fles vult met een verfrissend alternatief op reguliere frisdrank. De automaat is dankzij een automatisch spoelsysteem gemakkelijk in onderhoud. Een getapt drankje bevat niet meer dan 5 kcal en is heerlijk gekoeld. 

Bovendien is elke smaak uit ons drankenassortiment onderverdeeld in drie sterktes, zo is er voor íeder wat wils.

De iTapToo automaat leent zich perfect voor school- en werkomgevingen. Iedereen met een herbruikbare fles, mok of beker kan bij ons tappen!


plastic bottle beach

Samen bijdragen aan een wereld zonder plastic

Nog steeds komt er per dag 12 miljoen kilo plastic in de oceaan terecht. Een van de grootste vervuilers in deze plastic soep is de petfles, waarvan Nederland er gemiddeld 900 miljoen per jaar verbruikt. Dat zijn gemiddeld 52 plastic flessen per persoon! Bij iTapToo vinden we dat dit heel anders kan. Er komen steeds meer alternatieven voor plastic op de markt. Maar, wat nou als we het plastic flesje compleet wegdenken? 

 

In Nederland zijn we al goed opweg. Er zijn al meer dan 9 miljoen herbruikbare flessen verkocht en het is steeds normaler om een hervulbare fles bij je te dragen. Toch staat de reguliere frisdrankautomaat er nog, vól met nieuwe plastic verpakkingen. Door te tappen bij iTapToo hervul je je flesje met een eerlijk en verfrissend alternatief. Samen dragen we bij aan een toekomst zonder plastic!

0
automaten geplaatst
0 +
Flessen bespaard